Aktiviraj se uz Student’U

Aktiviraj se uz Student’U

Aplikacija prilagodjena za studente, za stvaranje novih kontakata koje možete naći na mapi, ćaskanje, razmenjivanje aktuelnih studentskih informacija i informisanje o najboljem nacinu kako i gde da provedete raspust

Ovoga puta Student’U ima cast da najvi saradnju sa Fondacijom za Obrazovanje NJKV Prestolonaslednika Aleksandra. Zahvaljujuci pomenutoj saradnji student će biti u mogućnosti da prate sve projekte Fondacije i da se uključe u iste. Sve najaktuelnije informacije koje su benefitne studentima (stipendije, seminari, buduća karijera) će biti objavljene u aplikaciji in a taj način unaprediti Studentski život.

Student’U je aplikacija ekskluzivno napravljena za Studente, koji su spremni da dožive studentski život u drugačijem svetlu. Student’U aplikacija im omogućava da budu informisani o akademskim obavezama, da pronađu ,,zanimljive” kolege, odu na lude žurke, započnu razgovor sa nekim ko im se dopada i pre svega nadju informacije o tome kako da provedu svoje praznike i slobodno vreme.

“Dok je fejsbuk dobar za održavanje vec postojećih prijateljstva, Student’U je idealna aplikacija za otkrivanje novih studenata, upoznavanje novih kolega i stvaranje novih prijateljstava”, rekla je Nina Miloš, PR Menađer kompanije SmaartMobile. Ona je opisala ovu aplikaciju kao idealan način za student da dodju do najaktuelnijih i korisnih informacija iz studentskog života.

Student’U omogućava da se studenti upoznaju sa svojom okolinom i budu obavešteni o aktuelnim studentskim stvarima i dešavanjima.  Sobzirom na to da je aplikacija LBA (location based application), moguće je u svakom trenutku naći studente na mapi u stvarnom vremenu i pridružiti im se. Tako da se korišćenjem ove aplikacije unapređuje društveni život u stvarnosti. Osim toga, kada budete na omiljenom putovanju i zelite da se vidite sa prijateljima iz drugih zemalja, uz Mapping system vise necete imati problema sa nalazenjem. Ono što aplikaciju čini posebnom, a razlikuje od Fejsbuka je opcija “Classifieds”, gde studenti mogu deliti značajne informacije i obaveštavati se o istima.

Takodje, uz Student’U akademci mogu da se predstave u zavisnosti od socijalnih krugova u kojima se krecu. Tako da ako žele da naprave profil koji će videti samo njihovi prijatelji, treba samo da aktiviraju Prijateljski profil. Medjutim u koliko žele nesto više, idealan je Flert profil, gde je moguće flertovati sa ostalim studentima koji koriste Fejsbuk, bez ostavljanja tragova na socijalnim mrežama.

Tokom ćaskanja studenti žele da imaju više informacija o osobama sa kojima su u kontaktu. Upravo zbog toga posebna opcija “Backstage photos” omogućuje korisnicima da postave svoje omiljene fotografije, koje neće moci da vide svi, već samo oni koji ulože odredjeni broj poena. Poeni su ključni u celoj aplikaciji, jer se pomoću njih otključavaju brojne mogućnosti u Student’U i cela priča dobija novu dimenzju. Poeni se mogu kupiti ili zaraditi- dodavanjem prijatelja, gledanjem reklama i slično. Pomocu poena se mogu pokloniti virtuelni pokloni  dragim osobama. Pokloni su veoma raznoliki, od cveća, čokolada i plišanih medvedića, pa sve do vina, sampanjaca, ogrlica i slicno.

Kada studenti stvore ceo Student’U svet, onda žele da saznaju ko gleda njihove profile i ko se interesuje za njihove slike. U opciji “Visitors” moguće je saznati odgovore na ova pitanja, i sve to ako se ulozi odredjeni broj poena.

Student’U te uvodi u Studentski Život, a Fondacija za obrazovanje NJKV Prestolonaslednika Aleksandra ti omogućava da dobijes informacije koje će biti veoma značajne za tvoju budućnost.

Student’U aplikacija je dostupna za sledeće platforme:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studentu&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdHVkZW50dSJd

iOS:
https://itunes.apple.com/us/app/student-u/id559740128?mt=8

WP7:
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/studentu/4f6bb1df-8744-49dc-b92d-843653f871cf Uskoro dostupna i na srpskom jeziku.