Fondacija domaćin prolećnog bala “Ples za Dvoje” u Belom dvoru

Fondacija domaćin prolećnog bala “Ples za Dvoje” u Belom dvoru

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar, Princeza Katarina i Princ Filip su ispred Fondacije Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje bili domaćini prolećnog studentskog bala „Ples za dvoje“ u organizaciji Studentske konferencije univerziteta Srbije (SKONUS) u Belom Dvoru.
Bal je imao i humanitarni karakter namenjen za kupovinu sanitetskog materijala i lekova za decu obolelu od bulozne epidermolize.
Prestolonaslednik je g-dinu Miši Živiću, predsedniku SKONUS-a uručio i specijalnu zahvalnicu za doprinos poboljšanju položaja studenata u Srbiji.

Program je zatim nastavljen nastupom gudačkog orkestra „Orfej“ pod dirigentskom palicom g-dina Ivana Markovića, a tokom ostatka večeri muziku za ples su izvodili bendovi „Piano for as“ i „Balašević tribjut bend“.

Organizaciju bala omogućili su i Ministarstvo prosvete i nauke Republike Srbije, Studentski centar Beograd, „Koka Kola HBC Srbija A.D.“, „Meridijan“ i Eko-farm, a projekat su podržali Ministarstvo omladine i sporta i Arhiv Jugoslavije.