Fondacija prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i link Group dodelili su stipendije Đacima generacije

Fondacija prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i link Group dodelili su stipendije Đacima generacije

Beograd, 06.septempar 2017 – Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslenik Aleksandar i Princeza Katarina i gospodin Valentin Kuleto, predsednik kompanije LINK Group svečano su uručili stipendije za obrazovanje u oblasti informacionih tehnologija đacima generacija iz Srbije i Republike Srpske.

U saradnji sa Fondacijom Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje, kompanija LINK Group stipendirala je 20 maturanata koji su prisustvovali tradicionalnom prijemu za najbolje maturante, na Belom dvoru 30. juna, a domaćin je bio Nj.K.V. prestolonaslednik Aleksandar.

„Veoma mi je drago što su ove godine LINK Group i moja Fondacija za obrazovanje nagradili naše najbolje maturante. Svim dobitnicima LINK stipendija još jednom čestitam na velikom uspehu u završenom srednjem obrazovanju. Nastavite  da  budete  najbolji! Nastavite da budete vredni i učite celog života. Moja Fondacija za obrazovanje nastaviće da pomaže naše mlade ljude“, rekao je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar.

ITAcademy, koju će budući polaznici moći da pohađaju onlajn – putem interneta, pomoću najsavremenije platforme za učenje na daljinu, pored znanja za najtraženije IT oblasti, svojim polaznicima obezbeđuje i stručna Cambridge, Microsoft i Adobe zvanja, i radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta