Fondacija za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra na „Job Fair-u 2013 – Kreiraj svoju budućnost!“

Fondacija za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra na „Job Fair-u 2013 – Kreiraj svoju budućnost!“

Fondacija za obrazovanje Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II i ove godine učestvuje na tradicionalnom godišnjem 13. Job Fair-u sajmu zapošljavanja za studente i diplomce tehničko – tehnoloških fakulteta Univerziteta u Beogradu. Svečano otvaranje dvodnevnog sajma koji je organizovan pod sloganom “Kreiraj svoju budućnost” održano je danas na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.

Fondacija za obrazovanje Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II je i ove godine jedan od pokrovitelja Sajma zapošljavanja. To pokroviteljstvo predstavlja nastavak podrške koju Prestolonaslednik pruža naporima za zapošljavanje širom Srbije, u cilju ubrzanog ekonomskog oporavka naše zemlje. 

Učesnicima su se na otvaranju obratili g-din Dejan Jovanović, član Upravnog odbora Fondacije za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra II, prof. dr Branko Kovačević, dekan Elektrotehničkog fakulteta, kao i predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje, Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima gradske uprave Grada Beograda, kompanija Microsoft Development Center Serbia, Asseco SEE, TeleSign Mobile i Grundfos Srbija. 

Sajam je posetio i Nj.E. g-din Ivica Dačić, predsednik Vlade Republike Srbije. Predstavnici Fondacije za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra II učestvovali su na panelu na temu startapova u Srbiji.

Sajam zapošljavanja 2013. podržali su Fondacija za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra II, Univerzitet u Beogradu, Nacionalna služba za zapošljavanje, Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda, Srpska asocijacija menadžera, Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, Fondacija Ana i Vlade Divac i mnoge druge relevantne institucije.