Prestolonaslednik Aleksandar II svečano otvorio prvo predavanje projekta “Uključi se” za stručno usavršavanje osoba sa invaliditetom

Prestolonaslednik Aleksandar II svečano otvorio prvo predavanje projekta “Uključi se” za stručno usavršavanje osoba sa invaliditetom

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar svečano je danas otvorio prvo motivaciono predavanje u okviru projekta „Uključi se“ u Kraljevskom dvoru u Beogradu. Fondacija Prestolonaslednika Aleksandra za kulturu i obrazovanje započela je projekat „Uključi se“ sa ciljem stručnog usavršavanja osoba sa invaliditetom, organizacijom prvog motivacionog predavanja u Kraljevskom dvoru sa početkom u 11.00 časova.

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina  zajedno sa NJ.E. dr Helenom Studert, ambasadorkom Australije, pozdravili su  polaznike prvog predavanja nakon čega su korisnici učestvovati u interaktivnom motivacionom predavanju Dragana Vojvodića, jednog od najpriznatijih motivacionih govornika u Srbiji.

Projekat „Uključi se“ zvanično je započet predavanjem Nika Vujičića u Belom Dvoru za predstavnike društveno odgovornih kompanija i studente sa invaliditetom. Projekat će se odvijati narednih godinu dana, a polaznici će kroz različite treninge, kurseve i predavanja biti u prilici da steknu znanja i veštine potrebne za što veću konkurentnost na tržištu rada.

Partnerstvo Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II i ambasade Australije koja je predstavnik zemlje sa najvišim stepenom inkluzije osoba sa invaliditetom u društvu daju projektu posebnu vrednost.

Prva serija predavanja se odnosi na program za lični i profesionalni razvoj u trajanju od četiri meseca koji će držati jedan od najboljih domaćih trenera iz ove oblasti g-din Dragan Vojvodić. Predavanja su besplatna i održavaće se svake srede od 11 do 14 časova u Belom Dvoru.

Osobe sa invaliditetom mogu se prijaviti za učešće na [email protected] ili na telefon 306 40 10 ili 306 40 00.