Prestolonaslednik Aleksandar poklonio računar sa softverom Udruženju studenata sa hendikepom

Prestolonaslednik Aleksandar poklonio računar sa softverom Udruženju studenata sa hendikepom

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar II, zajedno sa g-dinom Todom Hepvortom konzulom ambasade Australije u Srbiji donirao je računar sa softverom za slepe i slabovide Udruženju studenata sa hendikepom danas pre podne u prostorijama Udruženja.

Fondacija Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu aktivno radi na projektima inkluzije kako bi pomogli osobama sa invaliditetom da postanu ravnopravni i aktivni članovi društva. Predsednik Udruženja studenata sa hendikepom g-din Milan Jovanović sa članovima udruženja dočekao je Prestolonaslednika i prihvatio vrednu kompjutersku opremu za pomoć u obrazovanju slepih i slabovidih osoba. G-din Samuilo Petrovski predsednik EUS je takođe prisustvovao svečanosti.

Fondacija Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu pokrenula je projekat “Uključi se“ uz podršku ambasade Australije u Srbiji i motivacionog govornika Dragana Vojvodića koji će u narednih godinu dana organizovati niz predavanja za osobe sa invaliditetom, kao i uz podršku poznatog motivacionog govornika i humaniste Nika Vujičića koji je nedavno posetio Srbiju.

Svi zainteresovani za učešće u motivacionim predavanjima mogu se javiti na kontakte u prilogu: 011/306 4010; 011/306 4012 ili putem elektronske pošte na [email protected]