Prijem za najbolje maturante 2020

Prijem za najbolje maturante 2020

Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar svake godine tradicionalno nagrađuje više od 600 najboljih srednjoškolaca iz Srbije i Republike Srpske. Svaka srednja škola u Srbiji i Republici Srpskoj bira najboljeg maturanta, kojem Fondacija za obrazovanje i kulturu Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra dodeljuje pohvalnicu i prigodan poklon u znak priznanja za njihove izuzetne rezultate postignute u srednjoj školi.
Po prvi put ove godine ceremonija obraćanja organizovana je u virtuelnom prostoru, a pohvalnice i pokloni poslati su učenicima na adrese njihovih škola i biće im uručeni od strane predstavnika škola.
Na videima ispod možete pogledati obraćanja Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, ministra prosvete Republike Srbije Nj.E. g. Mladena Šarčevća, njegove koleginice iz Republike Srpske Nj.E. g-đe Natalije Trivić, menadžera za odnose sa vladom za Evropu, Bliski Istok i Afriku kompanije NCR g-đice Nine Čaprić, direktorke marketinga “LINKgroup” kompanije, g-đe Milice Zorić i najbolje atletičarke Srbije g-đice Ivane Španović.
Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar istakao je da je veoma zahvalan što njegova Fondacija za obrazovanje ima sponzorstvo NCR kompanije, na čemu im je najtoplije zahvalio.
Najbolji maturanti svih srednjih škola u Srbiji i Republici Srpskoj sa zadovoljstvom su primili vest da će kompanija “LINKgroup” dodeliti 30 stipendija za svoju prestižnu “ITA” akademiju.


Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar

Obraćanje Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra najboljim učenicima završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske. 


Menadžer za odnose sa vladom za Evropu, Bliski Istok i Afriku kompanije NCR g-đica Nina Čaprić

Obraćanje menadžera za odnose sa vladom za Evropu, Bliski Istok i Afriku kompanije NCR g-đice Nine Čaprić najboljim učenicima završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske.

Nj.E. mr Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije

Obraćanje Nj.E. mr Mladena Šarčevića, ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije najboljim učenicima završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske. 


 Nj.E. mr Natalija Trivić, ministarka prosvete i kulture Republike Srpske

 

Obraćanje Nj.E. mr Natalije Trivić, ministarke prosvete i kulture Republike Srpske najboljim učenicima završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske. 


 Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka

Obraćanje Ivane Španović, najbolje srpske atletičarke najboljim učenicima završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske. 


Milica Zorić, direktorka marketinga LINKgroup

Obraćanje Milice Zorić, direktorke marketinga LINKgroup najboljim učenicima završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske.