Престолонаследник Александар ИИ свечано отворио прво предавање пројекта „Укључи се“ за стручно усавршавање особа са инвалидитетом

Престолонаследник Александар ИИ свечано отворио прво предавање пројекта „Укључи се“ за стручно усавршавање особа са инвалидитетом

Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар свечано је данас отворио прво мотивационо предавање у оквиру пројекта „Укључи се“ у Краљевском двору у Београду. Фондација Престолонаследника Александра за културу и образовање започела је пројекат „Укључи се“ са циљем стручног усавршавања особа са инвалидитетом, организацијом првог мотивационог предавања у Краљевском двору са почетком у 11.00 часова.

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина заједно са Њ.Е. др Хеленом Студерт, амбасадорком Аустралије, поздравили су полазнике првог предавања након чега су корисници учествовати у интерактивном мотивационом предавању Драгана Војводића, једног од најпризнатијих мотивационих говорника у Србији.

Пројекат „Укључи се“ званично је започет предавањем Ника Вујичића у Белом Двору за представнике друштвено одговорних компанија и студенте са инвалидитетом. Пројекат ће се одвијати наредних годину дана, а полазници ће кроз различите тренинге, курсеве и предавања бити у прилици да стекну знања и вештине потребне за што већу конкурентност на тржишту рада.

Партнерство Фондације Њ.К.В. Престолонаследника Александра II и амбасаде Аустралије која је представник земље са највишим степеном инклузије особа са инвалидитетом у друштву дају пројекту посебну вредност.

Прва серија предавања се односи на програм за лични и професионални развој у трајању од четири месеца који ће држати један од најбољих домаћих тренера из ове области г-дин Драган Војводић. Предавања су бесплатна и одржаваће се сваке среде од 11 до 14 часова у Белом Двору.

Особе са инвалидитетом могу се пријавити за учешће на [email protected] или на телефон 306 40 10 или 306 40 00.