Фондација домаћин пролећног бала „Плес за Двоје“ у Белом двору

Фондација домаћин пролећног бала „Плес за Двоје“ у Белом двору

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар, Принцеза Катарина и Принц Филип су испред Фондације Престолонаследника Александра за образовање били домаћини пролећног студентског бала „Плес за двоје“ у организацији Студентске конференције универзитета Србије (СКОНУС) у Белом Двору.
Бал је имао и хуманитарни карактер намењен за куповину санитетског материјала и лекова за децу оболелу од булозне епидермолизе.
Престолонаследник је г-дину Миши Живићу, председнику СКОНУС-а уручио и специјалну захвалницу за допринос побољшању положаја студената у Србији.

Програм је затим настављен наступом гудачког оркестра „Орфеј“ под диригентском палицом г-дина Ивана Марковића, а током остатка вечери музику за плес су изводили бендови „Пиано фор ас“ и „Балашевић трибјут бенд“.

Организацију бала омогућили су и Министарство просвете и науке Републике Србије, Студентски центар Београд, „Кока Кола ХБЦ Србија А.Д.“, „Меридијан“ и Еко-фарм, а пројекат су подржали Министарство омладине и спорта и Архив Југославије.