Фондација за образовање Престолонаследника Александра на „Јоb Fair-у 2013 – Креирај своју будућност“

Фондација за образовање Престолонаследника Александра на „Јоb Fair-у 2013 – Креирај своју будућност“

Фондација за образовање Њ.К.В. Престолонаследника Александра II и ове године учествује на традиционалном годишњем 13. Јоб Фаир-у сајму запошљавања за студенте и дипломце техничко – технолошких факултета Универзитета у Београду. Свечано отварање дводневног сајма који је организован под слоганом “Креирај своју будућност” одржано је данас на Архитектонском факултету у Београду.

Фондација за образовање Њ.К.В. Престолонаследника Александра II је и ове године један од покровитеља Сајма запошљавања. То покровитељство представља наставак подршке коју Престолонаследник пружа напорима за запошљавање широм Србије, у циљу убрзаног економског опоравка наше земље.

Учесницима су се на отварању обратили г-дин Дејан Јовановић, члан Управног одбора Фондације за образовање Престолонаследника Александра II, проф. др Бранко Ковачевић, декан Електротехничког факултета, као и представници Националне службе за запошљавање, Агенције за европске интеграције и сарадњу са удружењима градске управе Града Београда, компанија Мицрософт Девелопмент Центер Сербиа, Ассецо СЕЕ, ТелеСигн Мобиле и Грундфос Србија.

Сајам је посетио и Њ.Е. г-дин Ивица Дачић, председник Владе Републике Србије. Представници Фондације за образовање Престолонаследника Александра II учествовали су на панелу на тему стартапова у Србији.

Сајам запошљавања 2013. подржали су Фондација за образовање Престолонаследника Александра II, Универзитет у Београду, Национална служба за запошљавање, Канцеларија за младе Градске управе града Београда, Српска асоцијација менаџера, Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената, Фондација Ана и Владе Дивац и многе друге релевантне институције.