Фондација престолонаследника Александра за образовање и линк Гроуп доделили су стипендије Ђацима генерације

Фондација престолонаследника Александра за образовање и линк Гроуп доделили су стипендије Ђацима генерације

Београд, 06.септемпар 2017 – Њихова Краљевска Височанства Престолонасленик Александар и Принцеза Катарина и господин Валентин Кулето, председник компаније ЛИНК Гроуп свечано су уручили стипендије за образовање у области информационих технологија ђацима генерација из Србије и Републике Српске.
У сарадњи са Фондацијом Престолонаследника Александра за образовање, компанија ЛИНК Гроуп стипендирала је 20 матураната који су присуствовали традиционалном пријему за најбоље матуранте, на Белом двору 30. јуна, а домаћин је био Њ.К.В. престолонаследник Александар.

„Веома ми је драго што су ове године ЛИНК Гроуп и моја Фондација за образовање наградили наше најбоље матуранте. Свим добитницима ЛИНК стипендија још једном честитам на великом успеху у завршеном средњем образовању. Наставите да будете најбољи! Наставите да будете вредни и учите целог живота. Моја Фондација за образовање наставиће да помаже наше младе људе“, рекао је Њ.К.В. Престолонаследник Александар.

ИТАцадемy, коју ће будући полазници моћи да похађају онлајн – путем интернета, помоћу најсавременије платформе за учење на даљину, поред знања за најтраженије ИТ области, својим полазницима обезбеђује и стручна Цамбридге, Мицрософт и Адобе звања, и ради по званичном овлашћењу испитног одељења Цамбридге универзитета