Пријем за најбоље матуранте 2020

Пријем за најбоље матуранте 2020

Њ.К.В. Престолонаследник Александар сваке године традиционално награђује више од 600 најбољих средњошколаца из Србије и Републике Српске. Свака средња школа у Србији и Републици Српској бира најбољег матуранта, којем Фондација за образовање и културу Њ.К.В. Престолонаследника Александра додељује похвалницу и пригодан поклон у знак признања за њихове изузетне резултате постигнуте у средњој школи.
По први пут ове године церемонија обраћања организована је у виртуелном простору, а похвалнице и поклони послати су ученицима на адресе њихових школа и биће им уручени од стране представника школа.
На видеима испод можете погледати обраћања Њ.К.В. Престолонаследника Александра, министра просвете Републике Србије Њ.Е. г. Младена Шарчевћа, његове колегинице из Републике Српске Њ.Е. г-ђе Наталије Тривић, менаџера за односе са владом за Европу, Блиски Исток и Африку компаније НЦР г-ђице Нине Чапрић, директорке маркетинга “LINKgroup“ компаније, г-ђе Милице Зорић и најбоље атлетичарке Србије г-ђице Иване Шпановић.
Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар истакао је да је веома захвалан што његова Фондација за образовање има спонзорство НЦР компаније, на чему им је најтоплије захвалио.
Најбољи матуранти свих средњих школа у Србији и Републици Српској са задовољством су примили вест да ће компанија “LINKgroup“ доделити 30 стипендија за своју престижну “ITA“ академију.


Њ.К.В. Престолонаследник Александар 

Обраћање Њ.К.В. Престолонаследника Александра најбољим ученицима завршних разреда средњих школа из Србије и Републике Српске. 


Менаџер за односе са владом за Европу, Блиски Исток и Африку компаније НЦР г-ђица Нина Чапрић

Обраћање менаџера за односе са владом за Европу, Блиски Исток и Африку компаније НЦР г-ђице Нине Чапрић најбољим ученицима завршних разреда средњих школа из Србије и Републике Српске.

Њ.Е. мр Младен Шарчевић, министар просвете, науке и технолошког развоја 

Обраћање Њ.Е. мр Младена Шарчевића, министра просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије најбољим ученицима завршних разреда средњих школа из Србије и Републике Српске. 


Њ.Е. мр Наталија Тривић, министарка просвете и културе Републике Српске

 

Обраћање Њ.Е. мр Наталије Тривић, министарке просвете и културе Републике Српске најбољим ученицима завршних разреда средњих школа из Србије и Републике Српске. 


Ивана Шпановић, најбоља српска атлетичарка

Обраћање Иване Шпановић, најбоље српске атлетичарке најбољим ученицима завршних разреда средњих школа из Србије и Републике Српске. 


Милица Зорић, директорка маркетинга “LINKgroup”

Обраћање Милице Зорић, директорке маркетинга “LINKgroup” најбољим ученицима завршних разреда средњих школа из Србије и Републике Српске.